Nieuwe content!

Woehoe! Na een vrij lange stilte verschijnt er eindelijk weer nieuwe content op TeppieTravels.com! 

Er is een hoop gebeurd de afgelopen tijd waardoor de focus even op want anders lag dan mijn blog. Wij zijn in de zomer van 2021 vanuit Singapore weer terug verhuisd naar Nederland. In ons huis in Rotterdam moesten we flink aan de bak om het huis op orde te krijgen en een babykamer in te richten. In september is onze prachtige zoon Tjerk geboren! Wat een geluk en zoveel liefde voelen wij voor dit heerlijke mannetje! We kunnen niet wachten om samen met hem de wereld te ontdekken en hem al het moois te laten zien.

Daarnaast moest ik nog op zoek naar nieuwe baan in Nederland (gelukt!) en hebben wij ook nog een nieuw huis in Rotterdam gekocht. In april 2022 krijgen we de sleutel en zullen we 3 maanden grondig gaan verbouwen. Wat een keuzes komen daarbij kijken zeg!

Zoals je ziet heb ik zeker niet stil gezeten, maar ik vond dat ik mijn trouwe volgers daar toch in ieder geval even kort over moest informeren. Ik heb ontzettend veel zin om jullie weer te voorzien van nieuwe reisinspiratie! 

PS. Er is een nieuwe categorie reizen toegevoegd aan TeppieTravels: “Tips met Kids”. Hier doe ik verslag van onze reizen, ervaringen en tips over het reizen met een baby. Onze eerste reis als gezin ging naar het tropische Curaçao 🙂

Mocht je vragen hebben, laat het me weten via een reactie onderaan deze pagina, een bericht via het contactformulier of een DM op Instagram.